sâmbătă, 29 ianuarie 2011

AR FI

Am nevoie de un impresar literar. Am două romane gata pentru publicat. Ar fi un adevărat miracol să apară un impresar literar. Ce păcat că la noi nu au apărut agenţii literare. Asta dovedeşte că nimănui nu-i pasă de literatura română. Asta da, tragedie.

vineri, 28 ianuarie 2011

RADIO WHISPER

Am găsit comentariul tău, Vlad. Mulţumesc pentru aprecieri. Sunt de acord cu tot ce propui. Am intrat pe site-ul vostru şi am ascultat muzica. Îmi place muzica bună. Vă urez mulţi ascultători şi succes în tot ce întreprindeţi.

marți, 18 ianuarie 2011

A FOST O DATĂ

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când mă gândesc la anii primei tinereţi, nu mă cuprinde nici un fel de melancolie, îmi zic c-am trăit o experienţă şi încă una de milioane, am trăit adică în comunism, am trăit, un fel de a spune, fiindcă nu înţelegeam mare lucru, sau înţelegeam atât cât să cred că dacă tata n-ar plăti impozite prea mari am fi o idee mai bogaţi şi din cauza birurilor trebuia să fim, eu şi fraţii mei, atât de necăjiţi, speriaţi de ziua de mâine. Nu caut nod în papură, destinului. Pot înnebuni întrebându-mă de ce mi-a fost mie rezervată o viaţă în lumea comunistă când îmi doream bogăţie, glorie şi fericire. Am ajuns să cred că un destin potrivnic m-a lovit nu doar pe mine, a lovit o ţară ca România, care dintre toate ţările, se pare că nu mai are resurse să iasă la lumină, se scufundă. Şi asta e o tragedie. Dispare cum a dispărut Atlantida. Vor supravieţui populaţiile tari ale terrei. Românii sunt un popor slab, uşor de distrus. O genă ciudată, slabă, o acceptare fatalistă, a sorţii, românii, ca popor, nu vor, ori nu pot să accepte lupta coerentă pentru cucerirea înălţimilor.